LAKIKU MINTA CERAI. DIA AMBIL BALIK SEMUA HADIAH YG DIA PERNAH BAGI PADA SAYA. TAPI YANG PALING TAK TAHAN, DIA PERGI AMBIL TONG GAS DAN MARAH SAYA AMBIL KUALI..

Loading...

GAMBAR DI ATAS SEKADAR HIASAN

 

Kami pun tak tahu lah nak kesian ke nak gelak baca perkongsian ini.

KRT tolong hide profil sia. ini fake akaun.

Loading…

Kpd pembaca KRT, sia minta maaf, sia tulis sabahan sja. harap semua jangan kecam dan buli phm. Begini, minggu lepas lakiku minta cerai. Tiada persefahaman kunun. Padahal sia tau dia ada perempuan lain, dia ingat sia budu ka?

 


(Gambar Sekadar Hiasan)

Oklah, kalau mau pisah, bulih bah kalau ko… sia ckp nanti jangan ko manyasal,… buduh2 sia pun pandai masak, pandai cuci dan jamur kain.

(Gambar Sekadar Hiasan)

Dipendekkan cerita kami pun bawa haluan masing2. Dia ambil balik semua hadiah yang dia pernah bagi sama sia… oklah fine… tapi yang sia tidak tahan, dia pegi ambil itu tong gas tapi itu kuali saya punya.. Bulih2 dia kol sia marah2.

 

(Gambar Sekadar Hiasan)

Dia ckp kenapa ambil itu kuali… sy ni min bukan mau kurang ajar bah… tapi bila hati sudah sakit kita pun nda ingat suda… teriak2 sudah…

(Gambar Sekadar Hiasan)

Saya jawaplah itu kuali sia punya… sekali dia teriak balik sama sia… ” dalam itu kuali kemarin saya guring sardin, belum sempat sia mkn ko sudah pegi curi itu kuali ”

(Gambar Sekadar Hiasan)

Min… sia bukan curi… itu kuali sia… sapa suruh dia guring lepas tu nda makan… buduhkan..

Sekarang ni, sia mau tanya pendapat pembaca KRT semua… apa perlu sia buat? Perluka sia abaikan bakas lakiku ni atau kasi beli dia sardin baru… FYI, lakiku ni nda suka ayam brand.

(Gambar Sekadar Hiasan)

*************
Apa pendapat anda ? Admin pun tak tau nak kesian ke nak gelak bila baca perkongsian daripada pengadu ni. Lawak pun ada. Huhuhu.

Silakan SHARE. Semoga bermanfaat.

Sumber : KRT via beritakopak

Loading...